Nieuws

Labo’s bij verpleegkundige

Sinds kort is er op dinsdag- en vrijdagvoormiddag een verpleegkundige aanwezig om bloedafnames te doen. Gelieve zo veel mogelijk uw bloedafnames bij hen in te plannen.

BLOEDNAME OP DINSDAG: resultaat afhalen vanaf vrijdag aan balie, tenzij anders afgesproken met arts.

BLOEDNAME OP VRIJDAG: resultaat afhalen vanaf dinsdag aan balie, tenzij anders afgesproken met arts.

Geen mondmasker verplicht

Vanaf 27 maart 2023 is het niet meer verplicht om mondmaskers te dragen. Gelieve nog wel een masker op te zetten indien u luchtweg- of infectieklachten heeft. Indien u zelf nog een masker wenst op te zetten, is dat toegestaan.

HAPP-team

Beste patiënten,

Vanaf 09/01/2023 zal Dr. Stephanie Pauwels haar activiteit binnen HAPP stopzetten. Vanaf die datum zullen we voor enkele maanden ondersteund worden door Dr. Marijn Van Bedaf. We heten Marijn van harte welkom in onze praktijk en danken Stephanie voor de fijne samenwerking de voorbije jaren en wensen haar veel succes in haar verdere carrière.

Het HAPP-team

Wachtzaal

U kan terug langs de normale ingang binnenkomen en plaatsnemen in de gebruikelijke wachtzalen.

TELEFOON-VIDEOCONSULTATIES

Vanaf 01/08/2022 worden er door de mutualiteiten betalingen voorzien voor telefoon- en videoconsulten.

Onze praktijk gaat dit voorlopig niet toepassen omdat er geen duidelijk juridische en deontologische afbakening hieromtrent bestaat.

Drukte en wachttijden

Wegens enorme drukte kan de wachttijd aan de telefoon oplopen en kunnen afspraken mogelijk niet binnen de 24u gegarandeerd worden.

Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

COVID-19

Het coronavirus houdt ons al een hele tijd in de greep. Daarom willen wij als huisartsenpraktijk u zo goed mogelijk informeren en verder helpen. Gezien de blijvende drukte vragen we uw begrip indien de wachttijden aan de telefoon oplopen. Meer info over covid kan u terugvinden op deze website: https://www.info-coronavirus.be/nl/