Nieuws

BETALINGEN

We willen vragen van de betalingen zoveel als mogelijk cash te verrichten (€1 of €4). De kosten voor electronische betalingen van deze kleine bedragen lopen hiervoor hoog op.

TELEFOON-VIDEOCONSULTATIES

Vanaf 01/08/2022 worden er door de mutualiteiten betalingen voorzien voor telefoon- en videoconsulten.

Onze praktijk gaat dit voorlopig niet toepassen omdat er geen duidelijk juridische en deontologische afbakening hieromtrent bestaat.

Drukte en wachttijden

Wegens enorme drukte kan de wachttijd aan de telefoon oplopen en kunnen afspraken mogelijk niet binnen de 24u gegarandeerd worden.

Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

ENKELE AFSPRAKEN

Heeft u symptomen die wijzen op corona: blijf thuis en neem zo snel mogelijk telefonisch contact op met de praktijk: 014/88.27.86.

Voor uw en onze veiligheid wordt er, vóór u een afspraak kan maken, steeds gepolst of u al dan niet symptomen heeft door middel van een korte vragenlijst. Het is belangrijk dat u deze eerlijk beantwoordt.

Heeft u symptomen, dan noteert het secretariaat dit en wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze artsen. Via bevraging zal de arts uw risico inschatten en verdere instructies geven. We hebben een aparte raadpleging voor mensen met infectieuze symptomen (hoesten, verkoudheid, keelpijn, …)  via een aparte ingang (ingang 1). Zo willen we voorkomen dat kwetsbare of gezonde patiënten samen zitten in de wachtzaal met mogelijke positieve covid-patiënten en zo kans lopen om besmet te worden.

COVID-19

Het coronavirus houdt ons al een hele tijd in de greep. Daarom willen wij als huisartsenpraktijk u zo goed mogelijk informeren en verder helpen. Gezien de blijvende drukte vragen we uw begrip indien de wachttijden aan de telefoon oplopen. Meer info over covid kan u terugvinden op deze website: https://www.info-coronavirus.be/nl/