raadplegingen

 

RAADPLEGINGEN ENKEL OP AFSPRAAK

Je maakt je afspraak bij een arts naar keuze. U kan hiervoor telefonisch contact opnemen of online een afspraak maken. Bij afwezigheid van je vertrouwde arts, kan één van de collega’s u zeker verder helpen. Elke arts in onze groepspraktijk heeft toegang tot uw elektronisch medisch dossier.

 

DRINGENDE PROBLEMEN

Voor een dringend medisch probleem kan je telefonisch contact opnemen met het secretariaat of op de noodlijn van de praktijk (0476/700.770).

 

STEEDS MEE TE NEMEN

Gelieve steeds je identiteitskaart of ISI+ kaart mee te brengen naar de raadpleging.

 

BETALINGWIJZE

Betalen kan cash of bij voorkeur met bancontact.

ENKELE HOFFELIJKHEIDSREGELS

  • Kom tijdig op uw afspraak
  • We vragen je om niet met een lijst van problemen naar de raadpleging te komen. Dit maakt de raadpleging minder efficiënt. Je arts zal met jou de meest dringende problemen aanpakken. Voor de overige problemen geven we je graag een nieuwe afspraak.
  • Indien je met meerdere personen naar de raadpleging wenst te komen, vragen we je om meerdere afspraken te boeken. Zo kunnen we voor iedereen de nodige tijd nemen.
  • Bent u verhinderd, laat het ons dan ook weten. Iemand anders kan uw plaats innemen.

 

UITGEBREIDE ONDERZOEKEN

Voor meer uitgebreide onderzoeken zoals een ECG, medische onderzoeken voor een verzekering, kleine chirurgische ingrepen, eerste psychologische gesprek, Kind en Gezin raadpleging,… moet er meer tijd worden voorzien en vragen we om telefonisch een afspraak te maken via het secretariaat.